Centrală de Gestiune

Centrală de gestiune a datelor prin intermediul unui calculator gestiune, controlul și programarea unei game largi de funcții disponibile în sistemul BC Easy .

Borna de intrare

Borna de intrare BC Easy controleaza intrarea in parcare prin inregistrarea tichetelor utilizatorilor si abonatilor .Tehnologia codurilor de bare și imprimarea termica a tichetelor garanteaza un grad de fiabilitate optima, chiar si la o utilizare intensiva.

 Borna de ieșire

Borna de ieșire BC Easy controleaza iesirea din parcare prin inregistrarea tichetelor utilizatorilor si abonatilor .Tehnologia codurilor de bare și imprimarea termica a tichetelor garanteaza un grad de fiabilitate optima, chiar si la o utilizare intensiva.

Casa de plata automata CB Slim Card 

Plasate strategic în parcare, casa de plată automată ( cu carte de credit ) Card Slim permite plata taxelor datorate de către utilizatori înainte de a ajunge la vehiculul lor. Această borna automata acceptă doar plata cu cardul de credit.

O semnalizare clara si conviviala ghideaza clienții in etape succesive pentru a face plata lor.

Casa de plată automată  face parte integrantă cu borna de intrare și borna de ieșire dintr-un sistem complex de control de plată pentru parcare. Legătură permanenta cu centrala de gestiune permite o contabilitate a casei de plata, în orice moment.

 

Simply Market Schiltigheim

GESTION_PARKING_59

GESTION_PARKING_48GESTION_PARKING_54

GESTION_PARKING_54

Comments are closed.