Bine ati venit pe sit-ul web  « ATI Productions.fr ». Utilizand acest sit, recunoasteti ca ati luat la cunostinta de prezentul aviz juridic si va angajati sa -l respectati.

Acest aviz juridic este destinat să vă informeze cu privire la existența drepturilor de proprietate intelectuală care trebuie să fie respectate, precum și procedurile de colectare și prelucrare a informațiilor referitoare la persoana dumneavoastra, in cadrul realizarii acestui sit Internet.

Continutul acestui aviz poate fi modificat; Prin urmare, va invitam sa-l consultati în mod regulat.

1. INFORMATII DE ORDIN LEGAL
Prezentul sit este proprietatea  ATIMATIC GROUP SARL France, SIRET : 422 226 910 00012 – RCS Strasbourg 1999 B 375 Code APE 519A al carui sediu este situat la 27 rue Saint Exupéry – 67500 Haguenau – France.
Responsabilul sit-ului  : Christian MAGNIER
Gazduire web :  CORAXIS – https://www.coraxis.fr/
Realizarea sit-ului : webcomtv – http://www.webcomtv.fr

2. INFORMATII DE ORDIN TEHNIC
In calitate de utilizator al sit-ului web  « ATI Productions.fr » recunoasteti ca dispuneti de aptitudinile și mijloacele de a accesa și de a utiliza acest site.

Recunoasteti ca ati verificat ca configuratia informatica utilizata de sit-ul « ATI Productions.fr » nu contine nici un virus si ca este in prfecta stare de functionare.

Recunoasteti ca ati fost informat că acest sit este accesibil 24h / 24h si 7 zile / 7 zile, cu excepția cazurilor de forță majoră, dificultăți informatice, dificultăți legate de structura rețelelor de telecomunicații sau alte dificultăți tehnice. Din motive de întreținere, ATIMATIC GROUP SARL poate întrerupe site-ul său. Ea se va strădui să avertizeze in prealabil utilizatorii.

3. AVERTIZARE

Este dificil de a garanta 100% securitatea datelor transmise pe Internet. Cu toate ca ATIMATIC GROUP SARL face toate eforturile pentru a proteja informațiile on-line pe site sau transmise prin intermediul site-ului , ea nu poate nici asigura, nici garanta că aceste informații sunt complet securizate.

4. CONTINUTUL SIT-ULUI

Informațiile oferite sunt numai cu titlu informativ. Acuratețea, caracterul complet, actualitatea informațiilor disponibile pe site-ul său nu pot fi garantate. Prin urmare, recunoașteți ca utilizati aceste informații sub responsabilitatea dumneavoastră exclusivă. Totul este făcut pentru a vă oferi informații și / sau instrumente disponibile și verificate, dar ATIMATIC GROUP SARL nu poate fi facut responsabil pentru erori, lipsa de disponibilitate a informațiilor și / sau prezența de virusi pe site-ul său .

5. INFORMATICA SI LIBERTATI

6. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
6.1 Generalități
Serviciile ATI ROMANIA acordă o mare importanță respectului pentru confidențialitatea clienților săi, motiv pentru care acordăm o atenție deosebită protecției datelor cu caracter personal pe care le colectăm.

6.2 Colectarea datelor
Noi colectăm numai datele transmise direct de dvs. în timpul cererilor de prețuri, comenzi, facturare sau crearea contului pe site-ul nostru.

6.3 Perioada de păstrare a acestor date
Datele referitoare la devize, comenzi, facturi nu au o perioadă de conservare definită.

6.4 Cum se utilizează aceste date?
Datele la care avem acces sunt folosite numai în scop informativ și sunt folosite pentru a vă trimite un newsletter lunar care să vă informeze în permanență despre știrile noastre.

6.5 Cui sunt transmise aceste date?
Datele pe care le colectăm nu sunt transmise terților decât în cazul obligațiilor legale și nu sunt transmise date în afara Uniunii Europene.

6.6 Drepturile tale asupra acestor date
Aveți dreptul de a accesa, modifica și șterge datele dvs. personale în limitele respectării obligațiilor legale. Pentru aceasta, trebuie doar să faceți o solicitare scrisă prin poștă sau mail la următoarea adresă: info@k2mservices.fr.

Această politică de confidențialitate poate fi modificată în orice moment. Vă vom ține la curent.

7. OBLIGATII IN CALITATE DE UTILIZATOR

7.1 RESPECT-UL CELUILALT
In calitate de utilizator , sunteti responsabil sa respectati legislatiile aplicate si mai ales dispozitiile de lege referitoare la informatica ,date  si libertati a caror violare este pasibila de sanctiuni penale.

Trebuie sa va abtineti de la orice colectare , orice utilizare abuzivă a informatiilor nominative accesate și în general, de la orice act de natură să dăuneze vieții private, onoarei, sensibilitatii, imaginii de marca , reputației oricărei persoane fizice sau morale, inclusiv ATIMATIC GROUP SARL, evitând orice mențiune, mesaj sau text  calomnios, provocator, rău intenționat, disprețuitor sau amenințător indiferent pe ce suport ar fi.

7.2 RESPECTUL DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Structura generală, precum și software-ul, textele, bazele de date, imaginile animate sau nu, sunetele, know-how-ul și toate celelalte elemente care compun sit-ul „ATI Productions.fr” sunt proprietatea exclusiva a ATIMATIC GROUP SARL sau partenerilor săi.

Orice reprezentare totală sau parțială a acestui sit, prin orice mijloace, fără permisiunea expresă a ATIMATIC GROUP SARL este interzisă și ar constitui o contrafacere sanctionata penal  prin articolele L. 335-2 din Codul de proprietate intelectuală.

În mod similar, mărcile comerciale și alte semne distinctive, cum ar fi logo-urile care apar pe site sunt proprietatea SARL ATIMATIC GROUP sau a partenerilor săi, precum și orice utilizare de către părți terțe neautorizate este strict interzisă. Reproducerea totală sau parțială a acestor mărci sau logo-uri fără permisiunea expresă a ATIMATIC GROUP SARL este interzisă, indiferent de cadrul și suportul utilizat în acest scop, si pasibila de sancțiuni, inclusiv sancțiuni, in special penale, cum sunt prevăzute de articolele L. 716-1 al  Codului proprietății intelectuale.

7.3 LINK-uri

Link-urile din cadrul site-ului catre alte resurse prezente pe  internet, și în special catre parteneri, fac obiectul unei autorizații prealabile, exprese și scrise. Utilizatorii și vizitatorii site-ului nu pot stabili un link către site-ul web „ATI Productions.fr” fara autorizatie scrisa ,expresa si prealabila a ATIMATIC GROUP SARL.

 

Comments are closed.