Descoperiţi gama noastră de usi de garaj si porti automate ATIMATIC®

ATIMATIC® este marca inregistrata la INPI (Institul National al Proprietatii Industriale) pentru ansamblul gamei noastre de productie de :                                          LOGO_ATIMATIC

► usi de garaj automate

► porti culisante sau autoportante automate

       ► porti batante automate

Certificatele sunt disponibile la cerere sau descarcabile in spatiul nostru destinat profesionistilor.

De mai mult de 20 de ani, grupul a dezvoltat experienţa sa în proiectarea şi fabricarea uşilor de garaj şi porţilor automate.

ATIMATIC GROUP SARL va propune o gama larga de porti si usi automate din oţel galvanizat, motorizate sau manuale, batante, culisante sau autoportante.

Specializat în porti Industriale, ATIMATIC GROUP SARL  va prezinta diferite modele de porti pentru a răspunde nevoilor dumneavoastra. De la cea mai mare pana la cea mai mica, pentru a proteja zonele private ale companiei dumneavoastra, ale coproprietatii dumneavoatra, ale zonei industriale sau ale instituţiilor publice.

Toate porţile noastre sunt certificate EN 13-241-1 de laboratoarele CSI, cat şi uşa noastra de garaj basculanta pentru locuinţe colective, care beneficiaza deja de acest label din 2007.

Specializat în uşi de garaj automate pentru colectivitati, am dezvoltat o gamă completă de produse şi de control de acces, cum ar fi:

► Porţi batante, culisante si autoportante manuale sau motorizate

► Usi sectionale si perdele metalice

► Usi de serviciu si usi anti-incendiu

► Bariere automate

► Sisteme blocare pentru locurile de parcare individuale, manuale sau motorizate

► Borne escamotabile, automate sau manuale

► Bolarzi ficsi si retractabili

► Tripozi si turnicheti

► Usi pietonale automate

► Diverse sisteme de control de acces: carduri magnetice /badges de proximitate / tehnologii utilizand telefoanele mobile/ biometrie / recunoasterea persoanelor sau a masinilor prin intermediul camerelor de supravegheat.

Experienţa dobândită pe piaţa construcţiilor noi şi vechi face din societatea noastra un actor recunoscut de catre dezvoltatori imobiliari, arhitecti, consultanti .

Clientela noastră este formată atât din sefi de constructii, promotori imobiliari, administratii, colectivitati cat si de IMM-uri.

Suntem de asemenea parteneri privilegiati ai societatilor de constructii/finisaje.

Domnul Christian MAGNIER şi colaboratorii săi , si-au reunit toate aptitudinile necesare pentru a asigura lucrari de calitate in regulile artei. Realizam toate proiectele, de la concepţie până la execuţie şi putem oferii servicii personalizate.

Sa alegeti ATIMATIC GROUP SARL , inseamna sa optezi pentru un serviciu complet adaptat nevoilor dumneavoastră şi pentru un serviciu post-vanzare  riguros şi operaţional.

Compania noastra este compusa din 15 angajaţi, dintre care 6 tehnicieni şi dispunem de 3 ateliere de fabricare : un atelier de fabricare pentru usi de garaj , un atelier de fabricare pentru portile batante si un atelier de fabricare pentru porti culisante si autoportante.

Reputația noastră fiind dobandita în regiunea Alsace și pentru a crea noi oportunități de afaceri ne extindem sectoarele de activitate in departamentele învecinate (Lorraine, Belfort …)

De asemenea, dezvoltam activitatea de export, în special în regiunile frontaliere germane

Comments are closed.