O noua generatie de sisteme de control acces

Recunoaşterea placilor de înmatriculare:

Va propunem o solutie completa si fiabila de recunoastere a placilor de înmatriculare; Avand o conceptie robusta , sistemul permite identificarea vehiculelor în timp real şi functioneaza 24/24; Sistemul de video supraveghere trateaza placa mineralogica, PC-ul de monitorizare interpretează placa şi permite accesul sau nu la sit;

Ideal pentru gestionarea de site-uri securizate (societăţi clasate Seveso, companiile de transport …) sau gestionarea parcarilor

 •  CITIREA PLACII DE INMATRICULARE:

  Citirea se face printr-un software-ul OCR -software care permite, printr-un scaner sa „citeasca” un  text tipărit (de exemplu, o placă de inmatriculare) și sa o transforme într-un fișier text, instalat pe tele camera.

  Sistemul poate citi placi mineralogice din întreaga lume și achizitioneaza până la 25 de imagini pe secundă.

 • SISTEMUL DE CONFIGURARE

  Configurația se face prin intermediul serverului Web, TCP / IP (Internet Protocol).Data și ora sunt sincronizate prin intermediul SNTP, software-ul de upgrade se face  prin interfata WEB.

 • TRANSMITEREA DATELOR

  Transmiterea datelor se face printr-un Server FTP. Protocol deschis TCP / IP, dublu IP de gestiune, port seria RS485 . Sistemul funcționează în FREE RUN și efectuează tratamentul continuu de detectare automată a vehiculelor.

Sistem de control acces  de la distanţă cu ajutorul telefonului dumneavoastra mobil:
Am terminat cu codurile pe care le uităm, si a emitantorilor pe care ii pierdem! Gratie  sistemului  „Call”,  telefonul dumneavoastra inlocuieste emiţătoarele, cartelele, cardurile şi codurile. O simplă apăsare a unui buton „comenzi rapide” va permite comanda sistemului de deschidere şi închidere a accesului dumneavoastra. Programare a 4 tipuri de acces diferite.

portable

immatriculation

Comments are closed.